Your search results

ПЛАН ЗА ПРОДАЖБА

Изготвяме индивидуален план, който се състои от ясни стъпки и действия водещи до продажба на имота в конкретен срок на максимално висока пазарна цена.
Стратегията е съобразена със спецификите на имота и характера на района в който се намира.

ПАЗАРНА ОЦЕНКА НА ИМОТА

Пазарен анализ за реалната пазарна цена на Вашия имот, при който стриктно са зачитат индивидуалните параметри на имота, реални запитвания в района от заинтересовани купувачи и конкретни примери за реално сключени сделки с такъв тип имоти през последната една година.

ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАСНЕМАНЕ

Заснемане на имота от фотограф с професионален фотоапарат и широкоъгълен обектив.
Заснемане на триизмерен виртуален оглед и видео разходка в имота.
Специална обработка и оформление на обявите.

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

Инвестираме до 1000 лева за реклама в най-големите сайтове за недвижими имоти в страната, портали за недвижими имоти в чужбина, спонсорирана реклама в социалните медии, насочени писма в квартала, осигуряване на рекламен трансперант и рекламни брошури.

OPEN HOUSE

Събитие на което ще представим Вашия имот пред избрани купувачи в определен час, при определени условия за покупка. След всеки оглед Вие получава от нас точен отчет за свършената работа и конкретните предложения за покупка на имота.

ЮРИДИЧЕСКА ЗАЩИТА

Разрешаване на всички правни проблеми около имота преди обявяването му за продажба. Съдействие при осигуряване на необходимите документи за нотариалното оформяне на сделката. Изготвяне и съгласуване съдържанието на предварителен договор за покупко-продажбата на имота. Преговори и защита на интересите Ви. Съгласуване съдържанието на нотариален акт за покупко-продажбата на имота.
Нашите специалисти са до Вас по време на продажбата и защитават Вашата сигурност и интереси.

Изготвяме

  • Имейл кампании в партньорство с всички агенции
  • Карта продава
  • Търговска схема с разпределението на имота
  • База данни с наши купувачи
  • Насочени писма до „заспали купувачи“ в квартала
  • Поставяне на рекламен трансперант

Compare Listings